Om bloggen

Det er med en litt skjelvende hånd jeg setter meg ned og skriver dette. Det blogginnlegget du nå leser er mitt aller første på bloggen min, springeren.no . Bloggen skal handle om løping, trening og litt om livets oppturer og nedturer, gleder og sorger.  

Et håp jeg har med bloggen, er at den skal kunne inspirere noen til å bli mer aktiv, at ”dørstokkmila” skal føles mer overkommelig og at regelmessig aktivitet kan gi et bedre liv. Min første treningstur for ca 15 år siden var 2 km lang og føltes tung og krevende. Under ”Treningsprogrammer” finner du programmer på 7 nivåer der nivå 1 er for deg som ønsker å komme i gang mens nivå 7 er for deg som har holdt på en stund. Dersom du lurer på noe kan du ta kontakt på mail, sms eller telefon.

En innrømmelse er det også på sin plass å komme med; jeg har i minst 25 år drømt om å kunne ”skrive noe”, en bok for eksempel. Til nå har det blitt med drømmen, men tanken er at bloggen skal være en treningsarena for skriving, rett og slett å trene på det å skrive. Så får tiden vise hvordan dette går, men prøve skal jeg i hvert fall!

 

9 thoughts on “Om bloggen”

 1. Du Alf, du Alf… endelig!
  Ka skal æ gjøre, klare kun 3 minutt løping i ett,
  eller 6x 2 minutt løping med ett minutt imellom.
  Vil klare å løpe 1- ei- mil!
  Tips mottas med takk!
  Klem fra Linda

  1. Hei Linda og takk for henvendelsen din. Min første løpetur var på 2 km! Det er ikke langt og jeg trodde jeg skulle dø, så tungt var det. Men, fortvil ikke, du har det aller viktigste; nemlig vilje! Du har vilje til å kunne klare å løpe ei mil, og da er du allerede kommet langt. Dersom du går inn på «Treningsprogrammer» på bloggen, finner du forskjellige treningsnivåer. Det begynner med Nivå 1. Det viktigste med dette nivået er at man venner seg til å trene. For trene må du for å nå målet ditt. Start med Nivå 1 og gjør dette ut januar. Du trenger ikke følge programmet slavisk, varier gjerne litt med egne påfunn, men kom i gang! Ut å gå/småløp i h.h.t. programmet 3 ganger i uka i 30-60 minutter. Når januar er gått kontakter du meg på nytt så tar vi det derfra. Høres dette ok ut ?

Legg igjen en kommentar