Eksamen; ikke bestått!

Eksamen i Berlin 

Berlin, søndag 24/9 2017.

For å få bestått på eksamen, er det et minimumskrav at du må stille opp. Det er noe alle vet. Stiller du ikke opp, får du heller ikke noe eksamensbevis. Ferdig snakka!

I dag var jeg rett og slett ikke i stand til å stille opp på eksamen. Dette som skulle bli årets og sesongens høydepunkt skulle ta en helt annen vending enn planlagt.

Det hele startet sist mandag. Et i utgangspunktet bagatellmessig halsonde utviklet seg i gal retning i dagene som fulgte og all verdens te med honning, ibux og paracet, skylling og snørring, det ble bare verre. I kjølvannet fulgte forkjølelse og lett feber, også kalt Manflu, en tilstand som spesielt rammer menn hardt. Alle som har hørt Halvdan Sivertsens sang om Varm kakao, fjernkontroll og Fantomet skjønner hvordan dette kan være.

Seriøst; å stille til start i en slik tilstand er å be om bråk. For å stille til start på maraton skal du væ¦re godt forberedt både psykisk og ikke minst fysisk. Øvelsen forutsetter friske bein og ikke minst en frisk og opplagt kropp.

Surt? Sier til meg seg at, joda, surt etter alt strevet i forkant, men ikke verre enn at det går flere tog.

Og det går et tog i Frankfurt om 5 uker. Og i løpet av den tiden må selv en gråhåret mann på min alder klare å komme i vater.

Så da blir det en sjanse til for å gå opp til eksamen. Og kanskje kan målet om sub 2.54 realiseres selv om Berlin, mitt løpemekka, ikke gikk som planlagt.

Det går alltid et tog 🙂

One thought on “Eksamen; ikke bestått!”

Legg igjen en kommentar