Me – Myself – I

 

Lidelse Maraton

Aner du klangen av selvdigging i overskriften? Får du assosiasjoner til egoets altoppslukende selvopptatthet?

I så fall har du truffet ganske bra. Det er nemlig en knapp uke til årets høydepunkt for Springeren. Da skal han til Frankfurt Maraton for å pine seg gjennom de 42 195 meterne som kreves for å fullføre en maraton. Eller mer korrekt formulert; ikke bare å fullføre, men perse, vinne gull, heder og ære. Helst. Eller gå på trynet så det synger og dumme seg ut. I hvert fall i egne øyne. Det er kanskje ikke så mange andre som bryr seg. Jeg vet at treneren min gjør det, han er «All In» og bryr seg virkelig.

For å nå målene må kropp og sinn fintunes i dagene som gjenstår før manndomsprøven. Høres dette ut som selvopptatthetens uke? Ikke overraskende i det hele tatt om du synes det! For det er nettopp det dette handler om. Forberedelse til maraton!

Hvile, karbohydrater, vann og overskudd. Har du nok av disse tingene når startskuddet går, er noen viktige ting på plass. Maraton kan fortære deg dersom du bommer på noe. Det kan være at margeslit, et mareritt, det kan oppleves som tortur når alt går i svart og du aller helst vil legge deg i grøfta og sovne fra hele dritten. Gnagsår som blør, tånegler som løsner, magesjau, svimmelhet, balanse som svikter, oppkast og andre mindre artige ting er hyppig forekommende i denne sporten.

Høres det ikke flott ut?

Tja sier du kanskje, det høres mer spesielt ut enn det høres flott ut. Ikke desto mindre er det 27000 påmeldte til løpet. Noen av disse vil lykkes og jubelen stå i taket, andre vil mislykkes og i ukevis etterpå fundere på hvordan det kunne gå så galt.

Søndag foreligger fasiten 🙂

4 thoughts on “Me – Myself – I”

  1. Jeg heier på deg! Ønsker deg et deilig løp, et løp der du svever av gårde i din perfekte lille boble. Akkurat passe fart og helt fornøyd når du ser resultatet! God tur! ☺

Legg igjen en kommentar