Springeren i ny drakt

Springeren.no kommer i neste uke (uke 11) i ny drakt. Noe av det nye er jevnlige presentasjoner framover av løpeglade mennesker i Tromsø Løpeklubb under overskriften «Løpeglede». Tanken er å komme med en ny presentasjon annenhver uke i tiden framover.

Først ut er Antigone Abazi, (bildet lenger ned) og presentasjonen av henne kommer i uke 11.

Av andre nye ting på bloggen blir en dagbok. Det innebærer at jeg kommer til å skrive om hvordan jeg har trent (lett kontra tungt), hva jeg har trent (langt kontra kort), hvordan øktene oppleves, litt om puls, herunder morgenpuls, terskelpuls, maxpuls osv. Videre om humøret, formen, konkurranseforberedelser, konkurranser, hvordan ting utvikler osv., ja i det hele tatt mest mulig om livet som løper fram mot de store målene i 2020.

Framover kan altså du som er interessert i løping, trening, konkurranser osv følge med, få mange tips, dele erfaringer m.m. Tidsperspektivet er ca 20 mnd fram i tid, altså til høsten 2020 og inkluderer både EM og VM i halvmaraton og maraton 2020. Det spesielle med 2020 er at jeg igjen er yngst i klassen min og sånn sett har de beste sjansene til å vinne noe i et større mesterskap.

Løping og løperlivet skal med andre ord få større plass og mer oppmerksomhet i bloggen. Noen vil kanskje tenke at da blir tematikken smalere og mer for «spesielt interesserte». Og det tror jeg også. Og sånn skal det forbli til EM/VM og det meste av 2020 er over. Da slokker jeg lyset og legger opp den målrettede satsingen inn mot løp og mesterskap. Etter 2020 skal jeg selvfølgelig løpe videre, men da med lavere fart, lavere puls og lavere skuldre.

Og så kan det jo være at du har ideer, tanker og forslag til innhold på bloggen; gi meg et tips og det vil bli tatt imot med glede!