Ukens løpeprofil – Kristian Ulriksen

I dagens innlegg på Springeren.no er det Kristian Ulriksen (32) i Tromsø Løpeklubb som presenteres. Kristian jobber til daglig som Eiendomsforvalter i Ragde Eiendom AS i Oslo, og har vært medlem i klubben siden 2013.

Springeren.no har vært så heldig å få å intervjue han om det å drive med løping og være med i en løpeklubb.

Hvorfor ble du medlem i Tromsø Løpeklubb?

For å bli en bedre løper og for å få være en del av et miljø.

Hva er fordelen ved å være med i en klubb?

Samhold. Det å la seg inspirere av andre. Det å ha noen å trene sammen med.

Hvorfor løper du?

For å finne ut hvor god jeg kan bli.

Hva er løpeglede for deg?

Bedre resultater og det å faktisk kjenne at jeg kommer i bedre form.

Har du noen ambisjoner/mål på kort eller lang sikt, i så fall hvilke?

Kort sikt: Maraton under 2:20, Halvmaraton under 1:08, 10km under 31:00.
Lang sikt: Maraton under 2:18, Halvmaraton under 1:06, 10km under 30:00.

Hva er din beste løpsopplevelse?

Berlin Maraton 2017. Fikk ut 110% av det jeg var god for og kom i mål på 2:22:30.

Dette løpet ga meg troen på at jeg kan løpe under 2:20.

Hva er din verste løpsopplevelse?

Frankfurt Maraton 2014. Målsetning under 2:33. Første halv på 1:16:03. Andre halv på 1:24.01. Fra 30km til mål var jeg totalt utmattet, ødelagt i alt av muskler og ledd. Dette løpet ga meg inspirasjon til å trene seriøst for å finne ut hvor god jeg kan bli..

Noe annet du har lyst å nevne?

Etter å ha flyttet til Oslo høsten 2018 har jeg aldri vært inne på tanken om å bytte klubb. Tromsø Løpeklubb har gitt meg enormt mye. Både treningsmessig, men først og fremst menneskelig. Det å kunne være en del av klubben, både som utøver, og senere som trener har vært en helt unik erfaring som jeg vil ta med meg resten av livet.

Tusen takk for at du stilte opp og lykke til videre Kristian!