Boka «Min Camino»

Boka «Min Camino» en rikt illustrert beskrivelse med flotte bilder fra pilegrimsvegen til Santiago de Compostela, denne kjente og populære vandringsvegen med historiske perspektiver helt tilbake til korsfestelsen av Jesus.

Noen har sagt til meg at boka «Min Camino» er et kinderegg. Dette fordi den også handler om å ta livet mer med ro, om å gjenfinne sin egen tid, roe ned og la følelsene komme fram. Om å la tankene vandre, om å legge klokka og mobiltelefonen nederst i sekken, om å være alene for seg selv med tankene sine om hvem man er, hvor man vil og hva man vil gjøre med resten av livet sitt.

Nedenfor kan du lese noen av tilbakemeldingene på boka:

«En vakker og tankevekkende bok» (Helen)

«Ei personlig, informativ og vakker bok med fantastiske bilder» (Marit)

«Et praktverk; flott, interessant og nyttig»                         (Egil Jens/NRK) 

«Ei skikkelig perle av ei bok»                                              (Audny og Rune)            

De siste 20 årene av mitt liv har jeg løpt mye, ca 2 ½ gang rundt Jorden. Men det er når jeg har gått at de dypeste og lengste tankene er tenkt. Det er når jeg har gått sakte, at de klareste tankene er tenkt, og som har handlet om de viktigste tingene i livet; venner, familie og hva jeg fyller dagene med den tiden jeg har igjen på jorden.

Vandringen på «El Camino», pilegrimsvegen til Santiago de Compostela, ga mange tanker om disse spørsmålene. I boka «Min Camino» har jeg gjort et ærlig forsøk på å sette ord på noen av disse tankene.

Boka koster kr 299 og sendes deg signert i posten uten tillegg i pris. Den kan også leveres på arbeidsplassen din om du ønsker det. Send meg en PM eller SMS på 91567484 eller send en epost til alfdahl@hotmail.com . Du finner også mer informasjon under min profil på FB, blant annet en bokanmeldelse av Runar Gilberg, journalist i «Kondis». Den ligger i Notater under «Mer».

«Ikke skjønte jeg at dagene som kom og gikk var selve livet»