Dagbok 5 – En reise i 2020

Ny uke, nye muligheter. På ukas første dag var morgenpulsen falt med 5 slag siden fredags morgen. Det er en god start på uka. Musklene på baksiden av lårene virker litt mer avslappet, og lysten på en ny treningsuke var slett ikke så verst. En liten humørdemper var det allikevel at snøværet ikke vil gi seg helt. Men det er det ikke mye å gjøre med.

Mandag

Planen var å starte dagen med ei skiøkt. Snøværet på morran gjorde et jeg ombestemte meg, og i stedet løp 2 x 5 km på mølle med ½ times styrkeøkt mellom dragene. Etter lunch var været blitt mye bedre, og skiøkta ble gjennomført som planlagt. På ettermiddagen ble økt nr 4 gjennomført; 11 km løping ute i rolig fart.

Galskap? Starte uka med 4 økter, herav 22 km løping, 10 km ski og ei styrkeøkt. Rett svar er sannsynligvis «Ja» – galskap, men kroppen har vært i vater og «på lag» hele dagen. Som følge av forholdene har jeg måttet improvisere og ta treningen litt på sparket. Alle dager går ikke som planlagt, og dette var en slik dag.

Akkurat nå kjennes det bare godt. To kopper varm kaffe, en liten sjokolade og fyr på peisen i stua gjør harmonien komplett. Og katta ligger på plassen sin, ikke langt fra peisvarmen, og ser på meg med et sløvt blikk. Det er ikke godt å si hva hun tenker der hun ligger, men holdningen hennes sier noe sånt som «hva er du stresser med»? 😊

Kanskje ikke så rart om det er det hun tenker, men så er hun jo en katt.