Dagbok 15 – Siste innlegg

Reisen som sluttet brått.

Målsettingene og ambisjonene for 2020 var mange og store da planene ble lagt høsten 2019. Gamle norske rekorder skulle utfordres, mange løp skulle løpes, og det skulle trenes mye og hardt. Året startet bra med 10 dagers treningsleir i Spania i januar sammen med min venn og løpekamerat Rune Albrigtsen. I midten av februar hadde jeg i tillegg en god løpsopplevelse i Barcelona på halvmaraton der. Så kom fredag 13.mars og alt ble snudd opp ned.

Halve Norge stengte dørene over natta, coronaepidemien var over oss. Konsekvensene for en hel verden ble store, og de fleste samfunnsaktører hardt rammet.

Mitt blogg-prosjekt «En reise i 2020» skulle inneholde etappene fram mot konkrete løp gjennom hele året, for eksempel halvmaraton i Wien 19/4 (avlyst), Tromsøkarusell Reinen 5 km 5/5 (avlyst?), Krokenmila 10/5 (avlyst?), Eidemila 5 km 7/6 (høyst usikker), MSM Halvmaraton 20/6 (avlyst). Også en rekke løp i andre halvår er usikre.

Bunnen i blogg-prosjektet ramlet ut, og da blir det også naturlig å avslutte prosjektet. Så får man bare fortsette å trene med glede, holde formen vedlike og krysse fingrene for at både Norge og resten av verden er noenlunde tilbake på rett kjøl så snart som mulig.

Viktigst av alt er løpegleden 🙂