Lyst å komme i litt bedre form?

Er du en av de mange som ønsker å komme i litt bedre form? Og at det ikke skal koste all verden hverken i kroner eller i tid? Da kan du fortsette å lese dette innlegget.

Jeg var 45 år, røyker og lite aktiv da jeg begynte med løping. Og jeg begynte i det små; den første økta var på to (2) km og jeg trodde jeg skulle dø. Men det gjorde jeg ikke. Og det kommer ikke du heller til å gjøre tipper jeg 😊.

Dørstikkemila er den tyngste mila. Grunnene til det kan være en kombinasjon av din egen holdning, eller at du ikke har (det lille som trengs av) utstyr, eller at du synes tiden ikke gir rom for mere. Eller alle tre grunnene. Følgelig må ønsket om å komme i litt bedre form veie tyngre enn det å komme seg over dørstokkmila.

Det regnestykket må du gjøre selv. Men du kan får litt hjelp av meg. Og den hjelpen er gratis. Når ønsket om å komme i litt bedre form har trumfet dørstokkmila, kan du klikke deg tilbake til hovedsiden. Øverst til høyre finner du «Treningsprogrammer». I første omgang kan du ta en kikk på Nivå 1 og Nivå 2. Da finner du fort ut hva som passer best for deg. Og kanskje finner du ut at du skal kombinere de to nivåene ved å hente litt fra hver av dem. Jeg skal hjelpe og guide deg etter hvert dersom du er interessert i det.

Hvilken form du er i, hvor ung/gammel du er, hva du jobber med osv har ingen betydning, det viktigste er at du har et ønske om å komme i litt bedre form. Kontakten med meg foregår via e-post, chat eller telefon, det finner vi ut av etter hvert.

Ser fram til å høre fra deg 😊.