Minneord for Charles Christiansen

I dag skulle du fylt 66 år. Og feiringa hadde sannsynligvis skjedd i Thailand, der du bodde store deler av året, og der du feiret din 60-årsdag. Å fylle 66 er ingen stor prestasjon i seg selv, du stod for mange prestasjoner som var mye større i løpet av din karriere som løper. Vi er mange som husker, og minnes med glede, rapportene vi fikk fra mange av dine løp rundt om i verden. Du var globetrotteren i miljøet i mange år, og mye takket være deg var vi flere som fikk øynene opp for løp i det store utland.

             Ditt siste løp gjennomførte du i din hjemby Tromsø en kald junikveld i 2018. Du klagde på været her i nord mens du varmet opp noen minutter før startskuddet gikk. Å klage på været var ikke noe nytt fra din side, men i motsetning til mange andre gjorde du noe med det. Du kjøpte deg leilighet i Thailand, og du giftet deg og etablerte deg der.

              Din lidenskap for løping var stor, og maratondistansen var din favoritt. Det understrekes kraftig ved at du i 2014 gjennomførte din maraton nr 100 og på den måten ble med i en eksklusiv klubb av norske kvinner og menn med 100 fullførte maratonløp!

              Du var et utpreget sosialt menneske, du brydde deg om folk, og du kom lett i kontakt med folk. Du kjente følgelig mange, og det er mange som savner deg. Du omkom på tragisk vis i en trafikkulykke i 2018, men minnene om deg lever.

              RIP Charles.

Løpevenner