Fagfolk er fagfolk

De er her, og de er nær. De kan sine ting og de har et stort utvalg. Du får råd og veiledning, og du får prøve. Og ikke minst, du får skoene der og da til en fornuftig pris.

Det er mye å velge i. Det er en jungel av sko i en jungel av varianter. Det er sko til alle typer løping; konkurranser, lange turer, korte turer, hurtige turer og rolige turer. Samt løping i terreng.

Noe av utvalget hos Torshov Sport

Alt var bedre før. NOT. Men det er ikke blitt enklere å velge. Derfor er Torshov Sport den lokale forhandleren for meg, og for mange den foretrukne forhandleren. Og det er ganske enkelt fordi de som jobber der kan sko, de hjelper deg å finne den skoen som passer for deg. De tilhører en stor norsk butikk-kjede som har mer enn 80 års erfaring i markedet, og de er i nord-norsk sammenheng en av svært få spesialforretninger innenfor sko. Utvalget er det ingen andre i Nord-Norge som matcher, og de kjente merkene er Adidas, Nike, Asics, Brooks og Saucony.

Ved å gjøre Torshov Sport i Tromsø til din foretrukne leverandør av sko, oppnår du ikke bare at de kjenner deg, men også at du får en relasjon til Børt & co. Over år har jeg selv opplevd det som veldig positivt.

Børt og Kristian – fagfolk er fagfolk

(Artikkelforfatteren har ingen økonomisk interesse i innlegget)